Bezelyeli pilav tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Pirinci yıkamak ve soğanı sotelemek gibi adımların pilavın lezzetini artırdığına dair bilgi çok faydalı. Bezelyeleri taze mi yoksa dondurulmuş mu kullanmak gerektiği konusunda bir tercih yapmak zorundayım. Ayrıca, pilavın pişme süresi konusunda dikkatli olmalıyım, çünkü pirincin cinsine göre değişiyormuş. Servis önerileri de oldukça iştah açıcı; yoğurt veya salata ile yanına ne güzel gider. Acaba biraz taze nane eklemeyi denesem nasıl olur? Bütün bu adımların sonunda ortaya çıkacak lezzeti düşünmek bile heyecan verici!
Bezelyeli pilav tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Pirinci yıkamak ve soğanı sotelemek gibi adımların pilavın lezzetini artırdığına dair bilgi çok faydalı. Bezelyeleri taze mi yoksa dondurulmuş mu kullanmak gerektiği konusunda bir tercih yapmak zorundayım. Ayrıca, pilavın pişme süresi konusunda dikkatli olmalıyım, çünkü pirincin cinsine göre değişiyormuş. Servis önerileri de oldukça iştah açıcı; yoğurt veya salata ile yanına ne güzel gider. Acaba biraz taze nane eklemeyi denesem nasıl olur? Bütün bu adımların sonunda ortaya çıkacak lezzeti düşünmek bile heyecan verici!
Cevap yaz