Bezelye ve zeytinyağlı enginarı hazırlarken en çok hangi aşama sizi zorladı? Enginarların kararmasını önlemek için limonlu suya koymak gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, yemeğin lezzetini artırmak için soğan ve sarımsağı sotelerken nelere dikkat ediyorsunuz? Bu tarifte taze bezelye kullanmak ile dondurulmuş bezelye kullanmak arasında bir tercih yaptığınızda, hangisini tercih edersiniz? Enginarın sağlık faydalarını düşündüğünüzde, bu yemeği sık sık yapmayı planlar mısınız?
Bezelye ve zeytinyağlı enginarı hazırlarken en çok hangi aşama sizi zorladı? Enginarların kararmasını önlemek için limonlu suya koymak gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, yemeğin lezzetini artırmak için soğan ve sarımsağı sotelerken nelere dikkat ediyorsunuz? Bu tarifte taze bezelye kullanmak ile dondurulmuş bezelye kullanmak arasında bir tercih yaptığınızda, hangisini tercih edersiniz? Enginarın sağlık faydalarını düşündüğünüzde, bu yemeği sık sık yapmayı planlar mısınız?
Cevap yaz