Dondurulmuş bezelyeyi haşlarken, özellikle haşlama süresine dikkat etmek önemli mi? Çok fazla haşlanması durumunda hem dokusu hem de besin değerleri kayboluyor gibi görünüyor. Peki, bu süreyi doğru ayarlamak için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Ayrıca, haşlama sonrası bezelyenin lezzetini artırmak için hangi baharatları veya malzemeleri eklemek daha etkili olur? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Dondurulmuş bezelyeyi haşlarken, özellikle haşlama süresine dikkat etmek önemli mi? Çok fazla haşlanması durumunda hem dokusu hem de besin değerleri kayboluyor gibi görünüyor. Peki, bu süreyi doğru ayarlamak için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Ayrıca, haşlama sonrası bezelyenin lezzetini artırmak için hangi baharatları veya malzemeleri eklemek daha etkili olur? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz