Havuç ve bezelye ile pirinç pilavı yaparken en çok hangi adımda zorlanıyorsunuz? Sebzelerin pişme süresi mi, yoksa pirincin kavrulması mı? Özellikle pirincin tane tane olması için önceden bekletme işlemi bence oldukça önemli. Sizce bu aşama pilavın lezzetini ne kadar etkiliyor? Ayrıca, dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dinlendirdikten sonra pilavın daha lezzetli olduğunu düşünüyor musunuz?
Havuç ve bezelye ile pirinç pilavı yaparken en çok hangi adımda zorlanıyorsunuz? Sebzelerin pişme süresi mi, yoksa pirincin kavrulması mı? Özellikle pirincin tane tane olması için önceden bekletme işlemi bence oldukça önemli. Sizce bu aşama pilavın lezzetini ne kadar etkiliyor? Ayrıca, dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dinlendirdikten sonra pilavın daha lezzetli olduğunu düşünüyor musunuz?
Cevap yaz