Bezelye düdüklüde kaç dakika haşlanıyor, merak ediyorum? Taze bezelye için 2-3 dakika yeterliymiş ama dondurulmuş olanlar daha kısa sürede, 1-2 dakikada haşlanabiliyormuş. Bu süreler bezelyenin dokusunu ve besin değerlerini korumak için çok önemli değil mi? Ayrıca, haşlamadan önce bezelyelerin iyi yıkanması ve bozuk olanların ayıklanması gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti. Acaba bu hazırlık aşamaları ne kadar zaman alıyor? Düdüklüde haşlamak için hangi adımlar izlenmeli, bu konuda da bilgi var mı?
Bezelye düdüklüde kaç dakika haşlanıyor, merak ediyorum? Taze bezelye için 2-3 dakika yeterliymiş ama dondurulmuş olanlar daha kısa sürede, 1-2 dakikada haşlanabiliyormuş. Bu süreler bezelyenin dokusunu ve besin değerlerini korumak için çok önemli değil mi? Ayrıca, haşlamadan önce bezelyelerin iyi yıkanması ve bozuk olanların ayıklanması gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti. Acaba bu hazırlık aşamaları ne kadar zaman alıyor? Düdüklüde haşlamak için hangi adımlar izlenmeli, bu konuda da bilgi var mı?
Cevap yaz