Konserve bezelye ve havuç hazırlarken hangi aşamalarda en çok zorlandınız? Özellikle blanching işlemi sırasında sebzelerin rengini ve besin değerlerini korumakta bir sıkıntı yaşadınız mı? Ayrıca, konserveleme sürecinde dikkat etmeniz gereken hijyen kurallarını uygulamak ne kadar kolay oldu? Kendi hazırladığınız konservelerin tadı sizce marketten aldıklarınızdan nasıl farklılık gösteriyor?
Konserve bezelye ve havuç hazırlarken hangi aşamalarda en çok zorlandınız? Özellikle blanching işlemi sırasında sebzelerin rengini ve besin değerlerini korumakta bir sıkıntı yaşadınız mı? Ayrıca, konserveleme sürecinde dikkat etmeniz gereken hijyen kurallarını uygulamak ne kadar kolay oldu? Kendi hazırladığınız konservelerin tadı sizce marketten aldıklarınızdan nasıl farklılık gösteriyor?
Cevap yaz