Kuru bezelye yemeği hazırlamak için ilk adım olarak bezelyeleri bir gece önceden ıslatmanın önemini nasıl buldunuz? Bu işlem gerçekten pişirme süresini kısaltıyor mu? Ayrıca, sebze suyu kullanmanın yemeğin lezzetini artırdığına dair deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Baharatların miktarının lezzeti nasıl etkilediğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, su miktarını ayarlarken yemeğin kıvamını değiştirme konusunda neler yaşadınız?
Kuru bezelye yemeği hazırlamak için ilk adım olarak bezelyeleri bir gece önceden ıslatmanın önemini nasıl buldunuz? Bu işlem gerçekten pişirme süresini kısaltıyor mu? Ayrıca, sebze suyu kullanmanın yemeğin lezzetini artırdığına dair deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Baharatların miktarının lezzeti nasıl etkilediğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, su miktarını ayarlarken yemeğin kıvamını değiştirme konusunda neler yaşadınız?
Cevap yaz