Bu tarif bana fırında bezelye etli yemeğini nasıl yapacağımı merak ettirdi. Öncelikle etin hazırlanması aşamasında etlerin mühürlenmesinin lezzet açısından önemli olduğuna dikkat çekilmiş. Peki, siz etin dışını mühürlemekte zorlanıyor musunuz? Sonrasında sebzelerin eklenmesiyle birlikte soğan ve sarımsağın kokusu evimize yayılacak gibi görünüyor. Bezelye eklediğimizde yemeğin rengi ve lezzeti nasıl değişiyor acaba? Fırında pişirme süresi de önemli çünkü yemeğin üzerinin kızıla dönmesi beklentisi içinde olacağım. Servis önerisinde maydanozla süslenmesi hoş bir dokunuş olacak. Yanında pilav ya da bulgur pilavı ile sunulması da çok güzel bir fikir. Sizce bu tarife başka hangi sebzeleri ekleyerek zenginleştirebilirim?
Bu tarif bana fırında bezelye etli yemeğini nasıl yapacağımı merak ettirdi. Öncelikle etin hazırlanması aşamasında etlerin mühürlenmesinin lezzet açısından önemli olduğuna dikkat çekilmiş. Peki, siz etin dışını mühürlemekte zorlanıyor musunuz? Sonrasında sebzelerin eklenmesiyle birlikte soğan ve sarımsağın kokusu evimize yayılacak gibi görünüyor. Bezelye eklediğimizde yemeğin rengi ve lezzeti nasıl değişiyor acaba? Fırında pişirme süresi de önemli çünkü yemeğin üzerinin kızıla dönmesi beklentisi içinde olacağım. Servis önerisinde maydanozla süslenmesi hoş bir dokunuş olacak. Yanında pilav ya da bulgur pilavı ile sunulması da çok güzel bir fikir. Sizce bu tarife başka hangi sebzeleri ekleyerek zenginleştirebilirim?
Cevap yaz