Taze bezelyeyi haşlarken hangi yöntemlerin daha etkili olduğunu denemek oldukça ilginç. Klasik haşlama yönteminin yanı sıra buharda pişirme ve mikrodalga ile haşlama seçenekleri de var. Özellikle buharda haşlama yönteminin besin değerlerini koruma açısından daha avantajlı olduğu söyleniyor. Sizce bu yöntemlerden hangisi, en lezzetli ve sağlıklı sonucu veriyor? Ayrıca, haşlama sonrası bezelyeleri hangi soslarla tatlandırmayı tercih ediyorsunuz?
Taze bezelyeyi haşlarken hangi yöntemlerin daha etkili olduğunu denemek oldukça ilginç. Klasik haşlama yönteminin yanı sıra buharda pişirme ve mikrodalga ile haşlama seçenekleri de var. Özellikle buharda haşlama yönteminin besin değerlerini koruma açısından daha avantajlı olduğu söyleniyor. Sizce bu yöntemlerden hangisi, en lezzetli ve sağlıklı sonucu veriyor? Ayrıca, haşlama sonrası bezelyeleri hangi soslarla tatlandırmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz