Bu tarife göre pirinç pilavını yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda en çok merak ettiğim şey, pirincin ıslatma süresi. 30 dakika suyla bekletmek gerçekten yeterli mi? Ayrıca, sebzeleri eklerken ne kadar kavurmamız gerektiği de önemli gibi görünüyor. Acaba sebzeler yumuşayana kadar birkaç dakika demek, özellikle havuç için yeterli bir süre mi? Tüm bu detaylar, pilavın lezzetini etkileyecektir diye düşünüyorum. Pilavı demlendirdikten sonra servis ederken hangi taze otları tercih etmemiz önerilir?
Bu tarife göre pirinç pilavını yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda en çok merak ettiğim şey, pirincin ıslatma süresi. 30 dakika suyla bekletmek gerçekten yeterli mi? Ayrıca, sebzeleri eklerken ne kadar kavurmamız gerektiği de önemli gibi görünüyor. Acaba sebzeler yumuşayana kadar birkaç dakika demek, özellikle havuç için yeterli bir süre mi? Tüm bu detaylar, pilavın lezzetini etkileyecektir diye düşünüyorum. Pilavı demlendirdikten sonra servis ederken hangi taze otları tercih etmemiz önerilir?
Cevap yaz